Skip to content

Come work with us

Vilka är vi

Vi stöttar VD & grundare, som vill bygga grymma bolag snabbt och hållbart, utifrån ett People & Culture-perspektiv. Tack vare tidigare erfarenheter av att arbeta med snabbväxande bolag kan vi hjälpa våra kunder att undvika de vanligaste fallgroparna som man ställs inför som entreprenör och bolagsbyggare. Vi stöttar våra kunder med ett proaktivt förhållningssätt till kultur, rekrytering och utveckling av medarbetare, ledarskap och organisation.

Vi gör i praktiken det vi vet fungerar.

Vi gör bara det som skapar mervärde och ifrågasätter waste.

Hos oss får du vara med och utveckla framtidens HR-arbete – ett jobb som gör skillnad på riktigt. Du kommer att använda din höjd, bredd, djup och nyfikenhet för att bidra till kundernas utveckling. Även om vi älskar tydliga paketeringar, har vi få färdiga koncept. Det vi istället erbjuder dig är massor av erfarenhet och kompetens, samt ett passionerat förhållningssätt till lärande och utveckling.

Vi kan lova dig variation och att du i praktiken får se hur ditt arbete förändrar våra kunders vardag. Vi vågar också lova dig en riktigt rolig arbetsmiljö där vi skrattar och firar mycket!

Vad gör vi om dagarna

Vi ägnar dagarna åt att göra skillnad för våra kunder, bland annat genom att:

  • Skapa goda förutsättningar för gott ledarskap och självledarskap
  • Synliggöra, konkretisera och sprida företagskultur
  • Få bra struktur för kommunikation och informationsflöden
  • Se till att våra kunder attraherar och rekryterar rätt medarbetare
  • Synliggöra och möta de lagkrav som finns inom arbetsrätt och arbetsmiljö

Konkret innebär det bland annat att vi är bollplank, håller i workshops, rekryterar, skapar medarbetarhandböcker, utbildar, skriver anställningsavtal, gör utredningar, driver förändringsprocesser och coachar.

Vi har framförallt dialog med VD/grundare men vårt mål är alltid att lära känna hela organisationen och sudda ut arbetsgivar-/arbetstagarperspektivet.

Vi vill vara nära marknaden och våra kunder, vilket gör att det är viktigt för oss att ha tid att nätverka och utbyta erfarenheter med inspirerade och kloka människor.

Tillsammans med dig vill vi bygga en ny typ av HR-bolag – ett grymt bolag där vi kan dra vårt strå till stacken för att skapa en ännu bättre värld genom att på djupet förändra hur företag bygger och utvecklar sina verksamheter.

Vem vi söker

Vi vill bli fler som utmanar oss och våra kunder! Vi tror att du har jobbat ganska länge med HR som profession samt att du har arbetat i eller är nyfiken på start up/scale up-världen. Eller kanske har du erfarenhet som Agil Coach i snabbväxande bolag men har börjat söka dig mot HR/People & Culture?

Du möter oss i din starka vilja att skapa grymma organisationer där medarbetare både trivs, utvecklas och presterar, och du har troligtvis många tankar om vad som krävs för att nå dit.

Det praktiska

Du kommer att jobba både från våra hemmakontor och på plats hos våra kunder. Ofta jobbar vi tillsammans i våra kundleveranser eftersom det är kul, vi lär oss massor och det adderar stort värde till kunderna.

Vi uppskattar att kunna ta en springtur mitt på dagen när det finns dagsljus och vara med våra nära och kära vilket gör att vi anpassar våra arbetstider både utifrån våra liv och våra kunders behov.

Du bestämmer alltså själv hur mycket du arbetar och när, vi planerar vår tid och värdesätter en stor flexibilitet. Och utifrån den arbetsgrad du väljer får du ersättning. Det innebär att du kan kombinera anställning hos oss med ett fritidsintresse, studier eller liknande, men ändå vara en viktig del av vårt team. Vi har i dagsläget alla samma lön, pension och försäkringar som vi gemensamt bestämmer utifrån de ekonomiska förutsättningar som finns.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Tveka inte att kontakta någon av oss.