People & culture med koll på tillväxt

Sjukt kul att ha Julia Daniels hos oss!

Hon kommer närmast från Annevo, ett innovativt konsultbolag som växt snabbt från 20 till över 50 medarbetare. Så Julia har bra koll på utmaningarna i tillväxtbolag, både när det gäller kultur och vilken administration som måste funka.

Här är några snabba frågor till henne!


Du ska ju börja på Impact Arena snart, hur känns det?

Helt fantastiskt, helt rätt och väldigt pirrigt! Jag har längtat i tre månader nu och äntligen är det dags, så redo!

Varför valde du att börja på just Impact?

Från första träffen kändes Impact som den perfekta arbetsplatsen för mig! Människorna, visionen, den otroliga kompetensen och värderingarna som finns i detta bolag är helt fantastiska och när möjligheten kom att bli en del av det så var svaret självklart. Vilken resa vi ska göra ihop!

Vad tror du Impact gör annorlunda jämfört med andra HR-konsultbolag?

Vi ser till kundens bästa och erbjuder det stöd som varje enskild kund behöver, utefter de förutsättningar som finns. Vårt syfte och mål är inte att fakturera så mycket som möjligt utan att verkligen hjälpa till att göra skillnad för våra kunder så att de kan skapa väl fungerande bolag med välmående personal.

Hur vill du jobba gentemot framtida kunder?

Jag vill jobba tillsammans med kunden, som en långsiktig samarbetspartner genom stort som smått. Med ömsesidig förståelse kommer man längre och kan uträtta mer. 

Vad är du bäst på?

Kultur och relationsskapande på arbetsplatser är jag en hejare på, jag är en person som verkligen står för mjuka värden och vikten av människorna i en organisation.

Även mer administrativa delar som rör löner, supporterande dokument och struktur är min grej.

Var får du din inspiration ifrån?

Jag föredrar läsning framför poddar och prenumererar på Harvard Business Review som bjuder på mycket bra och tänkvärt innehåll.

Annars får jag mycket inspiration av att prata med andra, både likasinnade och olika personer, diskussioner tycker jag är väldigt givande. 

Något annat du vill tillägga?

 Jag är vänsterhänt vilket enligt viss forskning påvisar att jag är väldigt intelligent och kreativ, typiskt bra att ha mig i sitt lag 😉